Elize Boer 

Biografie

Ik ben Elize, een nuchtere ontwerper met een sterke focus op duurzaamheid en hergebruik van materialen. Deze waarden vormen de kern van mijn artistieke praktijk. Met oog voor detail en liefde voor ambachtelijk vakmanschap ben ik in de wereld van kunst en design beland. Voor mij ligt schoonheid in het hergebruiken van materialen en ik maak enkel gebruik van bestaande materialen die een statement maken tegen overconsumptie in de westerse wereld. Mijn collectie MAND! is geïnspireerd door de nomadische levensstijl en de vrijheid die ermee gepaard gaat. Deze tassencollectie is slechts een deel van mijn veelzijdige artistieke praktijk. Ik ben voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om mijn creativiteit te uiten en mijn boodschap over te brengen. Ik ben nieuwsgierig naar het verkennen van nieuwe materialen en technieken, altijd op zoek naar innovatie en manieren om duurzaamheid in mijn werk te integreren. Mijn werken stralen authenticiteit en tijdloosheid uit, en weerspiegelen mijn diepe verbondenheid met de natuur en de eenvoudige schoonheid van het dagelijks leven. Als kunstenaar focus ik niet alleen op het creëren van esthetisch aantrekkelijke werken, maar ook op het maken van een impact en het stimuleren van reflectie en bewustzijn bij het publiek. Ik wil mensen aanmoedigen om op een andere manier naar hun omgeving te kijken, hun consumptiepatronen te heroverwegen en een duurzame levensstijl te omarmen.

Annet Bartels - 20190220_155753
voorbeeld-kunst