WELKOM BIJ DE 25e KUNSTROUTE AALSMEER

Ook dit jaar, in het derde weekend van september – op 16 en 17 september 2023 – heeft de Kunstroute Aalsmeer, de grootste in de regio, weer veel te bieden. Het is de 25e editie van de Kunstroute, dus pakken we extra feestelijk uit.

19 locaties, meer dan 80 kunstenaars en veel gezelligheid

Op 19 bijzondere locaties zullen meer dan 80 kunstenaars hun werk tonen aan het publiek. Alle deelnemende locaties maken een bezoek aan de Kunstroute Aalsmeer weer extra gezellig. En met zo veel kunstenaars vindt u een keur aan kunstvormen en stijlen, van klassiek tot modern, van schilderijen tot sieraden. Op vele plaatsen is er muziek, zijn er bijzondere optredens en kunt u meedoen aan activiteiten. En natuurlijk wordt op vele terrasjes ook voor de innerlijke mens gezorgd. In de catalogus vindt u meer hierover.

De catalogus, uw digitale routegids

De digitale catalogus op deze website geeft u ook dit jaar weer alle informatie over de kunstenaars die op de locaties exposeren. Gebruik hem om uw kunstroute voor te bereiden en als digitale wegwijzer op uw smartphone of tablet tijdens de Kunstroute. .

Nieuwe activiteiten op de Kunstroute Aalsmeer

Neem zeker ook een kijkje op de pagina’s KUNSTVEILING en GEZICHTEN VAN AALSMEER. Twee nieuwe elementen van de Kunstroute Aalsmeer.

Opening

De officiële opening van de 25e Kunstroute Aalsmeer is op zaterdag 16 september om 11 uur bij Jachthaven Otto. Iedereen is welkom!

Met dank aan:

Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Gemeente Aalsmeer
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Bakkerij Vooges
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Jachthaven Otto
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Historische Tuin Aalsmeer
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - AalsmeerNu - Lab35