Ichelle Schoorl

Biografie

Mijn naam is Ichelle (28) en ik ben een autodidact abstract kunstenares. Mijn interesse in creativiteit begon al vroeg. Samen met mijn oma, die ook kunstenares was, heb ik veel mooie herinneringen aan die tijd. Na haar overlijden verloor ik mijn connectie met kunst en ook met mijn lichaam. Ik ervaarde veel lichamelijke klachten die uiteindelijk leidden tot een dieptepunt, waarop ik thuis kwam te zitten. Ik kreeg de diagnose van de chronische ziekte fibromyalgie. In deze moeilijke tijd begon ik weer met kunst maken. Het werd mijn therapie en dat is hoe mijn kunstreis begon. Deze transformatie is ook terug te zien in mijn werk. Ik word voornamelijk geïnspireerd door de natuur en ik blijf mezelf graag uitdagen. Door te experimenteren ontstaan er nieuwe ideeën. Zo werk ik momenteel veel vanuit mijn intuïtie. Ik geloof dat kunst helend kan zijn.

Contactgegevens

Annet Bartels - 20190220_155753
voorbeeld-kunst