Bert Kooij

Biografie

Als kunstenaar heb ik steeds weer nieuwe ideeën om die in verf en papier te verwezenlijken waarbij de techniek steeds wat vrijer en expressiever wordt. Mijn inspiratie is divers: de goede oude tijd van toen een schip nog een echt schip was en geen drijvende koelkast van vele verdiepingen hoog; mijn geliefde jachthonden; mijn liefde voor Parijs waar ik als docent Frans vaak ben.

Naast het teken- & schilderwerk ben ik de laatste jaren vooral bezig met groot formaat lino druk op een vrij ongebruikelijke manier. Iedere afdruk krijgt een eigen kleur, materiaal of ondergrond waarbij ik meer en meer collage technieken in mijn afbeeldingen verwerk, vaak met teksten met een knipoog. Zo is iedere afdruk uniek.

Contactgegevens

Locatie

Annet Bartels - 20190220_155753
voorbeeld-kunst