De Kunstploeg

Biografie

Onder het motto’s ‘Meedoen is de kunst’ en ‘Het kan niet fout’ inspireert De Kunstploeg mensen tot het maken van een gezamenlijk community-kunstwerk en heeft zo samen met individuele deelnemers, maar ook met scholen, wijkbewoners, bewoners van zorgcentra of gehandicapten organisaties inmiddels een serie zeer succesvolle projecten op haar naam staan. De community-kunstwerken zijn steevast te bewonderen tijdens de Kunstroute Aalsmeer.

Contactgegevens

Met Gezichten van Aalsmeer sluit De Kunstploeg samen met KCA aan bij het grote community kunstproject Gezichten van Noord-Holland, een initiatief van het Frans Hals Museum en het Amsterdam Museum, waarin historische portretten uit de collecties van beide musea worden gekoppeld aan portretten van Noord-Hollanders van nu.

Schuif tijdens de Kunstroute Aalsmeer bij de Kunstploeg aan bij een inloopworkshop en maak je eigen selfieportret. Je krijgt hulp van de kunstenaars van de Kunstploeg. Iedereen kan het.

Hieronder de resultaten van een workshop in het atelier van Karin Borgman en een deel van de ‘oogst’ van selfieportretten voor Gezichten van Aalsmeer. Alle tot nu toe ingeleverde selfies zijn in de boomgaard van De Kunstploeg / Atelier Karin Borgman te zien.

voorbeeld-kunst
voorbeeld-kunst-2