Club-Muziekcentrum N201 2021

Club-Muziekcentrum N201

De N201 is dé plek voor jongeren om er hun vrije tijd te besteden en om laagdrempelig in contact te komen met andere jongeren die bijvoorbeeld ook muziek maken. Twee keer per maand worden er jamsessies gehouden genaamd De Bandbrouwerij. Naast jamsessies worden er leuke feesten en activiteiten georganiseerd zoals Geschikt, schoolfeesten, jongeren inlopen, dart toernooien, DJ workshops, muziekles, zangles, schuimparty’s, Heatwave Festival en nog veel meer. De N201 is hét muziekcentrum van Aalsmeer voor jong en oud!

In deze kweekvijver voor jong talent krijgen dit jaar tijdens de Kunstroute Aalsmeer voor het eerst ook jonge veelbelovende beeldend kunstenaars een podium. En N201 zou N201 niet zijn als ze dat niet geheel in eigen stijl zouden doen. En daarmee zijn ze een aanwinst voor de Kunstroute.

Tijdens de Kunstroute vanaf 16 uur en ’s avonds zijn er diverse optredens van bands van de Bandbrouwerij.

 

 

Club-Muziekcentrum N201​

Zwarteweg 90
1431 VM Aalsmeer

06 52006774
mail@n201.nl

Bij Club-Muziekcentrum N201 2021 zijn de volgende kunstenaars:

Baas, Britt

Baas, Britt

Als kunstenaar heb ik een vrije, intuïtieve blik op kunst; het moet prikkelend zijn, iets met je doen. Je moet erover na kunnen denken.

Lees meer
Hijkoop, Anjelica van

Hijkoop, Anjelica van

Mijn werk kenmerkt zich door het gebruik van texturen en reliëfs van verschillende materialen die je niet persé verwacht in de kunstwereld.

Lees meer
Hundt, Tom de

Hundt, Tom de

Mijn werk kan worden omschreven als kleurrijk en figuratief surrealistisch. Ik ben op zoek naar het alledaagse en onaantastbare, in perfecte harmonie.

Lees meer
Reitsma, Linda

Reitsma, Linda

Ik maak simpele, zilveren oorbelletjes, kettingen en armbandjes, maar sinds een jaar ook ringen, oorbellen en bedels etc. met echte edelstenen.

Lees meer
Roelink, Thom

Roelink, Thom

Studeert fotografie aan de KABK in Den Haag. Het liefste experimenteer ik met fototechniek om unieke en alternatieve beeldstijlen te presenteren.

Lees meer
Schrama, Ilse

Schrama, Ilse

Ik speel graag met het visueel maken van een andere wereld, de toekomstbeelden die ik heb, die verwerk ik in vreemde organische beelden.

Lees meer
Zethof, Evita

Zethof, Evita

De inspiratie voor mijn kunst haal ik uit de natuur, de sterren en de maan, engelen, ons lichaam en de mysterie en magie die om alles heen hangt.

Lees meer

onze sponsors

Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - AalsmeerNu - Lab35
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Jachthaven Otto
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Historische Tuin Aalsmeer
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Gemeente Aalsmeer
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Arendshoeve
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Bakkerij Vooges
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Bakkerij Vooges