De Oude Werf 2021

De Oude Werf

Jachthaven ‘De Oude Werf’ is een kleinschalig watersportbedrijf, ongeveer halverwege de Uiterweg. In lang vervlogen tijden stond daar een winkeltje, waar dorstige voorbijgangers een borreltje konden kopen: in de volksmond bekend als café Halfweg.

Tijdens de jaarlijkse Kunstroute voor velen, gaande over de Uiterweg van locatie naar locatie, opnieuw een rustpunt. De loods is leeggeruimd en schoongemaakt, boten hebben plaatsgemaakt voor kunst. Direct naast de loods staat het atelier, waar Anneke vrijwel dagelijks werkt. Loop naar binnen, adem de atmosfeer in, bekijk de werkstukken in wording vanaf de nog ruwe klei tot het uiteindelijke kunstwerk.

Laat uw ogen gaan over Anneke’s gereedschap, vanaf het simpele potlood waarmee de ontwerpen worden getekend tot de indrukwekkende oven. Misschien wilt u op een rustig moment nog eens terugkomen; maak een afspraak, u bent van harte welkom.

 

De Oude Werf

Uiterweg 125-127
1431 AD Aalsmeer

06-51598060
info@deoudewerf.nl

www.deoudewerf.nl

Bij De Oude Werf 2021 zijn de volgende kunstenaars:

Bartels, Annet

Bartels, Annet

Annet Bartels, Upcycling! Wat normaal naar de afvalverwerking gaat, krijgt nu een nieuwe functie. Mooi van zooi! Inspiratie doe ik op door flink om me heen te kijken.

Lees meer
Harting, Anneke

Harting, Anneke

Al vanaf zeer jonge leeftijd heeft Anneke Harting zich aangetrokken gevoeld tot het oermateriaal klei. Naast de vaasobjecten maken ook keramische en bronzen sculpturen deel uit van haar werk.

Lees meer
Heuvel, Bob van den

Heuvel, Bob van den

Ik ben mijn hele leven al met kleur en compositie bezig. Eerst in mijn bloemenvak met het maken van bloemenarrangementen, de laatste jaren als beeldend kunstenaar, schilder.

Lees meer
Kuppevelt, Mark van

Kuppevelt, Mark van

Mark van Kuppevelt is geïnspireerd door de natuur en oude, verre culturen. Oervormen die rechtstreeks uit de natuur komen, zijn in al mijn kunstwerken terug te vinden.

Lees meer

onze sponsors

Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - AalsmeerNu - Lab35
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Jachthaven Otto
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Historische Tuin Aalsmeer
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Gemeente Aalsmeer
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Arendshoeve
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Bakkerij Vooges
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Bakkerij Vooges