Flower Art Museum

Flower Art Museum

Weinig thema’s in de kunst bestrijken zo’n breed scala en inspireren zoveel uiteenlopende kunstenaars als de bloem. Dat verdient een bijzondere plek. Die plek is er in Aalsmeer, de bakermat van de Nederlandse sierteelt. In de zomer van 2018 is hier het Flower Art Museum geopend.

In het Flower Art Museum zijn wisselende tentoonstellingen te zien met werk van hedendaagse kunstenaars dat is geïnspireerd door bloemen en natuur. Het museum is gevestigd in de voormalige waterkelder tegenover de watertoren. Voor kinderen zijn er (gratis) speurtochten door het museum en door de tuin. Het FAM organiseert veel activiteiten, zoals concerten, workshops en lezingen. Ook is het museum een vast onderdeel van de Kunstroute en het Flower Festival.

 

Flower Art Museum

Kudelstaartseweg 1
1431 GA Aalsmeer

0297-364400
info@flowerartmuseum.nl

www.flowerartmuseum.nl

Bij Flower Art Museum zijn de volgende kunstenaars:

Elementen, FAM

Elementen, FAM

Met de elementen als uitgangspunt richt het kunstproject zich vooral op buitenkunst. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met natuurlijke materialen.

Lees meer
Fashion & Flower

Fashion & Flower

In de tentoonstelling gaat het niet om de kleding die in winkels hangt maar om de kunstenaarsblik op mode. Een viering van bloemen en mode.

Lees meer
Tropism

Tropism

De Amsterdamse kunstbeweging Tropism Art & Science Collective maakt kunst die speelt met de perceptie. heeft een vaste plek in het FAM.

Lees meer

onze sponsors

Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - AalsmeerNu - Lab35
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Jachthaven Otto
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Gemeente Aalsmeer
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Arendshoeve
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Bakkerij Vooges
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Historische Tuin Aalsmeer