Steven Partiman

Biografie

Als internationaal artist sta ik onder meer bekend om mijn werk waarbij kunst wordt gebruikt als de mooiste en meest toegankelijke vorm van vrijheid van meningsuiting. Als klein jochie met niets meer dan een schetsboek en wat wilde dromen begon ik meer dan 30 jaar geleden aan mijn carrière als kunstenaar. Inmiddels heb ik talloze schilderijen geleverd en kenmerkt mijn kunst zich door de eigenzinnige manier waarop ik met kleuren en technieken omga. Op een positieve manier alles proberen en zo nu en dan risico’s nemen, Dat hoort mijns inziens bij dit ambacht. Altijd met universele liefde. Op een positieve manier alles proberen en zo nu en dan risico’s nemen. Dat hoort mijns inziens bij dit ambacht. Altijd met universele liefde.

Contactgegevens

Locatie

voorbeeld-kunst
Annet Bartels - 20190220_155753