Ingrid Pijl

Biografie

Mijn voorkeur gaat uit naar de figuratie die niet exact figuratief is, maar een reactie oproept bij de kijker. In de figuratie valt veel te beleven. Kunst  beleving  kan een middel zijn om iets van het leven te begrijpen.  Ik ben een mens  en vanuit dat menselijk perspectief leef en denk ik. Dieren staan dicht bij mensen, daarna de planten en als je maar doordenkt kom je bij de kleinste stofjes uit, die allemaal in beweging zijn en op elkaar reageren. Alles is in beweging en reageert op elkaar. Heel het heelal en heel de samenleving. Met intuïtie en verstand oordelen we. Door kleine tekenen van leven in beelden te vangen hoop ik een intuïtieve reactie bij de kijker op te wekken. En dan een zucht van herkenning op te roepen. Daarom werk ik met herkenbare vormen van mens en dier.

Contactgegevens

Locatie

Annet Bartels - 20190220_155753
voorbeeld-kunst