Thom Roelink

Biografie

Hoi, ik ben Thomas Roelink. Mijn passie is de fotografie. Ik combineer graag onorthodoxe technieken met actie om een spectaculair en visueel sterk beeld te scheppen. Daarnaast vind ik een goed verhaal belangrijk, om inhoud te geven aan de vorm. Mijn werk heeft daarom een fotojournalistisch/documentair bijsmaakje. Ooit heb ik mijn liefde voor de camera ontdekt onder het dak van de N201, waar ik lokale punk bands fotografeerde.

Het afgelopen jaar heb ik veel gewerkt met “Downhill-longboarders”. Een kleine niche binnen de sport van het skateboarden, waar mensen met speciale skateboards op hoge snelheden van bergen af surfen. In Nederland is een kleine maar actieve en verrassend vaardige groep die deze sport beoefend en dat is mooi, bewonderenswaardig en stronteigenwijs.

Contactgegevens

Impressie

Annet Bartels - 20190220_155753
voorbeeld-kunst