Ria Scheewe

Biografie

Ik ben Ria Scheewe, een enthousiaste fotografe achter de camera. Mijn creativiteit kan ik heerlijk loslaten tijdens het fotograferen van fijne uiteenlopende fotoshoots, bruidsfotografie, natuurfotografie en het fotograferen van kinderen van klein tot groot. En neem ik daar graag ruim de tijd voor.
 
Bij de Fotogroep Aalsmeer laat ik mij steeds uitdagen om nog meer te ontdekken van alle facetten van de fotografie.  Ik hou ervan.  De liefde die ervan af spat en de emotie/sfeer die erbij komt kijken. Dat is wat ik wil vangen in mijn beeld. Steeds op zoek naar een foto die net even anders is. Geen statische portretjes, maar waardevolle reportages. Geregeld kan je mij vinden in Aalsmeer met mijn camera. Ook kan je mijn foto’s vaak zien in de Nieuwe Meerbode Aalsmeer, Telegraaf (als dagfoto), en ik fotografeer voor de Jozefschool Aalsmeer de activiteiten van de kinderen. En doe ik mee aan exposities.
 
Wil je meer weten, of durf je het aan, om bij mij voor de lens te staan? Ik ontmoet je graag tijdens de Kunstroute Aalsmeer 2022.
 

Locatie

Impressie

Annet Bartels - 20190220_155753
Annet Bartels - 20190221_123555