Angelique Schouten

Biografie

Ik ben 36 jaar en woon nu 12 jaar in Aalsmeer. 10 jaar geleden heb ik mijn eerste muurschildering gemaakt, en van daaruit vele opdrachten voor schilderijtjes en muurschilderingen gekregen. 7 jaar geleden mijn bedrijf geregistreerd bij de kvk. Sindsdien is het maken van muurschilderingen en schilderijen mijn beroep geworden. Ik heb momenteel een wachtlijst van 4 maanden. Ik maak vele kinderkamers mooi, maar ook bedrijfsruimtes en huiskamers. En dit doe ik met veel plezier. Maar naast het maken van schilderingen in opdracht maak ik van vrije ontwerpen voor mezelf. Al mijn muren hangen inmiddels vol en ik vind het zonde om mijn werken te verstoppen op zolder, dus vandaar dat ik nu exposeer.

Contactgegevens

Locatie

Impressie

Annet Bartels - 20190220_155753
voorbeeld-kunst