San Sia Karina Tan

Biografie

Mijn naam is San Sia Karina Tan en ik ben beeldhouwer. Emotie is voor mij de belangrijkste drijfveer voor het maken van driedimensionaal werk. Woorden zijn dan overbodig; slechts verstilling en verbazing omhelzen elkaar. Deze basis zie je terug in mijn vormen: simpel, doeltreffend en krachtig.
Ik werk voornamelijk met steen en brons; soms combinaties van deze materialen.

In mijn atelier in Aalsmeer geef ik beeldhouwles aan volwassenen. Het is mooi om te zien hoe de cursist zich, met de juiste begeleiding, met ieder beeld ontwikkelt.

In het Flower Art Museum ben ik sinds 2018 curator. Mijn werkzaamheden bestaan uit het maken van tentoonstellingen en de daarbij behorende interieuraanpassingen (Imposing Design Interiors). Hiervoor komen mijn skills als interieurontwerper goed van pas. Wat ik ook heel leuk vind is het contact met alle kunstenaars die ik in deze wereld heb leren kennen. Allemaal mensen die denken zoals ik!

Contactgegevens

Impressie

voorbeeld-kunst