Karen Vollmuller

Biografie

Karen Vollmuller X LEMONWISE Eigenwijze, originele en verfrissende homeware producten. Ontworpen en gemaakt met liefde met mooie materialen, bijzondere details en kleur. Handgemaakt dus geen 13 in een dozijn, daar zijn er tenslotte al genoeg van. Oja, en liefst met een knipoog. Die mondhoeken mogen best een beetje opkrullen. Met mijn klanten deel ik de liefde voor de schoonheid en het karakter van handgemaakt. En voor de imperfectie die daar een beetje bij hoort. Inspiratie vind ik overal, in de natuur, in de stad, in een mooi museum. Tijdens Kunstroute Aalsmeer presenteer ik mijn collectie vintage servies en kleurrijke handgemaakte tegels, allen voorzien van mijn eigen LEMONWISE zeefdruk. Om neer te zetten, op te hangen of als eye catcher(s) in een fancy tegelwand.

Contactgegevens

Annet Bartels - 20190220_155753
voorbeeld-kunst