Ingeborg Vreeswijk

Biografie

Muziek en tekenen waren van jongsaf mijn uitingsvormen. Tijdens mijn studies en werk was aanvankelijk muziek maken dominant. Tot ik 25 jaar geleden naar een schildercursus ging en in het atelier ontdekte dat ik daar thuishoorde en de inhaalslag begon (opleiding “Beeldende expressie vanuit beweging en intuïtie” van Michiel Dhont, portret schilderen Vrije Academie Haarlem en olieverf schilderen bij Theo Peters). Mijn werk is lyrisch abstract met al of niet figuratieve elementen, vooral met olieverf maar ik werk ook met veel andere materialen. Binnenbeelden maar soms ook buitenbeelden wijzen mij al schilderend de weg naar een compositie die voor mij iets wezenlijks uitdrukt. Daarnaast schilder ik expressieve portretten (de blik). Ik geef workshops (“Loslaten en weer doorgaan”) en was inititiator van een galerie in Frankrijk die ik 10 jaar geleid heb. Ik ben lid van kunstenaarsvereniging Sint Lucas.

Contactgegevens

Impressie

voorbeeld-kunst