Elize Eveleens

Biografie

Welkom bij Elize Eveleens en Frits Nisters. Wij zijn een echt bloemsierkunst Atelier, ons werk bestaat uit het promoten van bloemen en planten. Hiervoor maken wij veel foto materiaal ,verzamelen en maken decors en props om de mooiste beelden te maken ook voor beurzen en bloem/plant promotie activiteiten. In het Atelier kom je de synergie tegen van bloemen en planten met keramiek.

Tijdens de Kunstroute kun je genieten van de interactieve voorstelling van theatergezelschap De Rijzenspelers “Bankjes luisteren” 5 bankjes. Ga even zitten, scan de QR code met je telefoon en dan lekker luisteren naar een kort verhaal gespeeld door de Rijzenspelers. Meer info over het project,  www.Rijzenspelers.nl.

Te zien zijn:

  • Wilfried Overwater (fotograaf) en Elize Eveleens (ideeën en styling), de foto’s zijn vrij werk met bloemen en planten als leidraad.
  • Mai Hiemstra een Japanse bloemiste met een fijn gevoel voor kleur en vorm, haar werk is gevoed door bloemen en planten, en natuurlijk haar vaderland.
  • Jans de Vries Verduyn ( Jans Keramiek,) opgeleid in Gouda de Nederlandse Keramiek Opleiding. Haar focus ligt op gebruiksaardewerk dus ook bloemen vazen en plantpotten.  
  • Carry Haasbeek , opgeleid in Gouda de Nederlandse Keramiek Opleiding, haar focus ligt op nieuwe technieken , ze is constant opzoek naar nieuwe vormen en structuren. Als boekhandelaar heeft ze haar hele werkzame leven verhalen verzameld, en die vind je terug in haar werk.
  • Jose Eveleens ( Kleimadame) Keramiste die werkt en woont in Limburg; is mede eigenaar van Manu Facta een winkel in Maastricht. Haar Thema “voor iedereen een huis”, Geïnspireerd door alles wat leeft.

Contactgegevens

Uiterweg 90a
1431 AR Aalsmeer

Impressie

Afke Borgman - Frans Landschap
Afke Borgman - Frans Landschap
Afke Borgman - Frans Landschap
Afke Borgman - Frans Landschap