Bodil de Jong

Biografie

Bodil de Jong Fotografie – Bodil maakt unieke portretten waar de focus ligt op de ogen en het gevoel daarachter. Portretten die de aandacht langer vast weten te houden zijn kenmerkend voor haar stijl. “Ik ben ervan overtuigd dat een mooi beeld, dat de zichtbaarheid van de kracht of kwetsbaarheid vastlegt, kan bijdragen aan zelfgroei, acceptatie en transformatie. Een portret is een blijvende herinnering uit een periode in iemand zijn leven. Als je de herinnering niet vastlegt vervliegt het met de tijd. De foto van mijn eigen kind heb ik tentoongesteld in het Art Centre Aalsmeer. Daar zie ik alle facetten van wie hij is in terug. Over twintig jaar zal hij zichzelf achter de foto zien. Dat is de essentie van mijn fotografie. Er is maar één ding dat een goede foto nog beter maakt, en dat is tijd!”

Contactgegevens

voorbeeld-kunst