Art Centre Aalsmeer 2023

Art Centre Aalsmeer

Art Centre Aalsmeer is gevestigd in een voormalig kassencomplex, waar inmiddels in totaal 58 ateliers / werkruimtes / studio’s gevestigd zijn. De diversiteit is groot, van professionele kunstenaars, ambachtslieden, tot hobbyisten.

In een notendop wat deze creatieve broedplaats aanbied: schilders, beeldhouwers, houtbewerkers, meubelmaker, keramiek, glaskunstenaars, brons, sierraden, fotografie, skull-art, digital-art, gitaar-/viool- bouwer, leerbewerkers, werken met stof in allerlei opzichten, natuurprint, meditatiekussens, maar ook  massage, hypnose.

En meer! Ook workshops en lessen worden door een aantal, in diverse disciplines, gegeven.

 

Activiteiten

​Tijdens de Kunstroute – maar ook op andere dagen, veelal op afspraak – kun je de makers ontmoeten en zien hoe zij te werk gaan in hun ateliers, technische werkruimten en studio’s.

Een Barista zorgt tijdens dit weekend voor heerlijke koffie met vers gebakken stroopwafels.

 

Adres

Aalsmeerderweg 230
1432 CW Aalsmeer

artcentreaalsmeer.nl

Bij Art Centre Aalsmeer exposeren de volgende kunstenaars:

Bohlander van Roo, Henka 2023

Bohlander van Roo, Henka 2023

Henka Bohlander schildert met een vrij losse toets realistische schilderijen. Tegenwoordig maakt ze deel uit van de groep kunstenaars in het ArtCentre in Aalsmeer.

Lees meer
Bruijn, Marja de 2023

Bruijn, Marja de 2023

I’ve got ink in my veins, Paint in my brain, I get high on turpentine, Drink linseed oil for wine; So after all those years, I am very content, I married my easel in the end.

Lees meer
Gerberink, Nanda

Gerberink, Nanda

Zwart/wit en alles wat daar tussenin zit staat aan de basis van alles. De kracht van het contrast tussen zwart en wit vind ik prachtig om mee te werken.

Lees meer
Hoven, Inge van den 2023

Hoven, Inge van den 2023

Inge van den Hoven tekent, boetseert en schildert wonderlijke creaturen. Deze zijn absurdistisch, maar toch heel toegankelijk, vaak met een flinke dosis humor.

Lees meer
Jong, Bodil de 2023

Jong, Bodil de 2023

Bodil maakt unieke portretten waar de focus ligt op de ogen en het gevoel daarachter. Er is maar één ding dat een goede foto nog beter maakt, en dat is tijd!”

Lees meer
Kaper, Sanna 2003

Kaper, Sanna 2003

Ik hou van de beleving die dekens geven, de textuur, de aaibaarheid en een gevoel van herkenning van vroeger, de nostalgie die het oproept

Lees meer
Poortvliet, Amanda

Poortvliet, Amanda

Mens, dier en emotie staan centraal in mijn schilderkunst. Waarbij ik met duurzame materialen, zoals ei-tempera, olieverf en inkt, realistisch te werk ga.

Lees meer
Schelstraete, Martin

Schelstraete, Martin

Ik geloof dat beelden een universele taal zijn voor het communiceren van ervaringen, emoties, gevoelens. Voor het verbeelden van schoonheid, waarheid, intimiteit, dood, verdriet en macht.

Lees meer
Schouten, Angelique 2023

Schouten, Angelique 2023

​Een jonge kunstenaar uit Aalsmeer, is naast het maken van muurschilderingen vaak in haar atelier in het Art Centre te vinden. Houdt van de natuur wat terug te zien is in haar werken.

Lees meer
Zonneveld, Joke 2023

Zonneveld, Joke 2023

Joke Zonneveld past haar aquareltechnieken toe op de oceandrum – een drum. Haar kleurenpalet is sprekend en toch subtiel.

Lees meer
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Gemeente Aalsmeer
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Jachthaven Otto
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Historische Tuin
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Bakkerij Vooges
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor -Kees Markman Pro Audio
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Albert Heijn, Praamplein
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - AalsmeerNu - Lab35