Carla van der Kooi

Biografie

De werken die ik maak zijn vooral fictief. Zodra ik wil vertrekken vanuit een realistische weergave, gaat mijn brein ermee op de loop, wat uiteindelijk leidt tot opnieuw onrealistische, doorgaans kleurrijke beelden. Soms probeer ik minimalistisch te werk te gaan, maar ik kom altijd weer uit bij een explosie van kleur…ik word er blijer van, zo simpel is dat. De natuur is de plek waar ik mijn rust vind en mij verwonder over de prachtige schepsels op deze aarde; en vaak een ware inspiratiebron voor mijn werk. Mijn beeldtaal is organisch, het ontstaat gewoon. Het hoeft nergens op te lijken. Ik doe niet aan trends en markten. Mijn grens is mijn eigen verbeelding. Mijn doel: de wereld een beetje mooier en kleurrijker maken; en als ik bij iemand een glimlach op z’n gezicht kan toveren dan ben ík tevree.

Contactgegevens

Annet Bartels - 20190220_155753
voorbeeld-kunst