Kinderboerderij Boerenvreugd 2023

Kinderboerderij Boerenvreugd

Boerenvreugd, de leukste kinderboerderij van Noord-Holland, met de grootste speeltuin van de wijde omtrek is jarig. De Kinderboerderij bestaat dit jaar 35 jaar. Dat wordt natuurlijk groots gevoerd. Onderdeel van de festiviteiten is de deelname aan de Kunstroute Aalsmeer. En zoals het een kinderboerderij betaamt gebeurt dat geheel in stijl met ….. kinderkunst. Die is te zien in de grote feesttent op het terrein. De kunstenaars in de dop zijn de leerlingen van OBS Kudelstaart.

Op zondagmiddag 17 september kunnen kinderen na het kunstkijken natuurlijk heerlijk buitenspelen, maar ook meedoen aan tekensessies en een zelfportretje maken voor het community kunstproject Gezichten van Aalsmeer.

 

Adres

Beethovenlaan 118
1431 WZ Aalsmeer

Bij de Kinderboerderij Boerenvreugd exposeren de leerlingen van OBS Kudelstaart.

Gezichten van Aalsmeer 2023

Gezichten van Aalsmeer 2023

Doe mee aan het unieke Community Art Project Gezichten van Aalsmeer. Bij de Kunstploeg kun je gelijk aan de slag, met hulp van kunstenaars. Iedereen kan het, dus jij ook!

Lees meer
OBS Kudelstaart 2023

OBS Kudelstaart 2023

Dit jaar werkten alle kids van de OBS Kudelstaart – van groep 1 t/m 8 – mee aan een grote kunstinstallatie. Met elkaar maakten ze uit allerlei afval een reusachtig veldboeket uit wilde bloemen die de natuur zo nodig heeft!

Lees meer
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Gemeente Aalsmeer
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Jachthaven Otto
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Historische Tuin
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Bakkerij Vooges
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor -Kees Markman Pro Audio
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Albert Heijn, Praamplein
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - AalsmeerNu - Lab35