Gezichten van Aalsmeer

Biografie

Tijdens de Kunstroute Aalsmeer 2023 is op verschillende locaties het eerste resultaat te zien van het grote community art project Gezichten van Aalsmeer. van KCA &  De Kunstploeg. Het maakt onderdeel uit van Gezichten van Noord-Holland, een initiatief van het Frans Hals Museum en het Amsterdam Museum. Op grote vlaggen zie je de vele zelfportretten van Aalsmeerders die inmiddels al zijn ingeleverd. Het kunstwerk zal in de komende maanden verder groeien. Want ook jij kunt er nog op komen!

Onder het motto ‘Meedoen is de kunst’ roepen we jong en oud op om een zelfportret te maken voor dit unieke community kunstproject. Dat kan tijdens de Kunstroute Aalsmeer 2023 op de locatie van De Kunstploeg, waar de kunstenaars Femke Kempkes en Karin Borgman je graag een handje helpen. Bij de Kunstploeg zijn alle originele zelfportretten te zien, samengevoegd tot een grote kunstinstallatie in de boomgaard.

En ook na de Kunstroute kun je nog meedoen. Haal dan tijdens openingstijden een selfiepakketje met instructie op in het Oude Raadhuis van KCA. Daar kun je je portretje ook inleveren (afgeven, in de bus gooien of opsturen).

De uiteindelijke kunstinstallatie zal begin 2024 in Aalsmeer te zien zijn en in 2024 en 2025 in het Amsterdam Museum respectievelijk het Frans Hals Museum.

Doe je ook mee? Iedereen kan het! Aanmelden kan:

Volg dit geweldige project ook op de websites van Gezichten van Aalsmeer en Gezichten van Noord-Holland.

Annet Bartels - 20190220_155753
voorbeeld-kunst