De Oude Veiling 2021

De Oude Veiling

De Oude Veiling is een historisch pand gelegen in de Marktstraat in Aalsmeer, ooit gebouwd als bloemenveiling. Nu is het de Huiskamer van Aalsmeer, een ontmoetingsplek voor jong en oud. In het restaurant kan men gezellig lunchen, borrelen of dineren, in de bieb een boek lezen of uitlenen of werken aan één van de vele computers, een welzijnsorganisatie en een organisatie voor cultuureducatie zijn er neergestreken en de grote zalen lenen zich uitstekend voor een concert of feestje. Tijdens de Kunstroute Aalsmeer zijn de zalen omgetoverd tot expositieruimtes voor ruim tien bijzondere kunstenaars.

Op zaterdag 18 september vindt om 14.00 uur in de Kleine Zaal van de Oude Veiling de prijsuitreiking plaats van de fotowedstrid De Elementen. 

 

De Oude Veiling

Marktstraat 19
1431 BD Aalsmeer

info@deoudeveiling.nl

www.deoudeveiling.nl

Bij De Oude Veiling 2021 zijn de volgende kunstenaars:

Alic, Senad

Alic, Senad

Over wat deze kunstenaar als schilder en mens beweegt zijn twee documentaires gemaakt door Afra Deki  en door Rens Oomens.

Lees meer
Cobos, Rosa Lara

Cobos, Rosa Lara

Ze werkt met verschillenden materialen, technieken en texturen naast de combinatie van kleuren. Haar inspiratie is de natuur.

Lees meer
Hartman, Els

Hartman, Els

Met een potlood, een mes, wat papier en het het liefst tweedehands lijstjes maak ik er mijn eigen werk van. Alledaagse momenten vangen in een lijstje.

Lees meer
Rutgers Bosman, Melinda

Rutgers Bosman, Melinda

Ik houd me nu vooral bezig met stillevens. Met olieverf op doek hoop ik een stukje van mijn verwondering en fascinatie te kunnen laten zien.

Lees meer
Sampers, Mieke

Sampers, Mieke

Het thema Oorlog en Vrede  komt nog steeds terug in mijn werk en dat is vooral de Klaproos en de Eikenboom. Deze twee hebben mijn fascinatie.

Lees meer
Tijssen, Lidy

Tijssen, Lidy

Ik werk vooral abstract en gebruik verschillende technieken. Werken met materie is mijn passie. Het geeft een fysieke uitdrukking aan mijn werk.

Lees meer
Vree, Marieke de

Vree, Marieke de

‘Vintage leer’ inspireert mij tot het maken van kleurrijke, sculpturale handtassen. Vrolijkheid met een handvat.

Lees meer
Zwart, Marijke

Zwart, Marijke

In haar schilderijen staat het landschap centraal, maar ook de mens keert regelmatig terug. Altijd komen er letters of stukken tekst in haar werk voor.

Lees meer
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Gemeente Aalsmeer
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Jachthaven Otto
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Historische Tuin
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Bakkerij Vooges
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor -Kees Markman Pro Audio
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Albert Heijn, Praamplein
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - AalsmeerNu - Lab35