Het Oude Raadhuis 2023

Het Oude Raadhuis

Het Oude Raadhuis is een bijzonder, historisch gebouw, een rijksmonument dat ondanks de tand des tijds zijn mooie architectonische karakteristiek behouden heeft. Sinds jaren is het Oude Raadhuis hét kunsthuis van KCA met kunstexposities en gezellige Kunstcafés met lezingen, muziek, workshops etc. Ook de tuin van het Oude Raadhuis, een idyllische stadstuin is zeer de moeite waard.

Tijdens de Kunstroute Aalsmeer is er weer een bijzonere tentoonstelling te zien in het Oude Raadhuis: Ode aan Toon de Haas & Adri Markus. Ansje Weima, met kunstenaar Karin Borgman initiatiefnemer voor de tentoonstelling en goede vriendin van Adri, zal tijdens de Kunstroute Aalsmeer voorlezen uit het werk van Adri en rondleidingen geven.

Haal hier je selfiepakket met instructie op voor het Community Art Project Gezichten van Aalsmeer. Je zelfportret kun je hier inleveren (afgeven tijdens openingstijden, door de bus gooien of opsturen). 

Adres

Dorpsstraat 9
1431 CA Aalsmeer
Reguliere openingstijden vr-za-zo 14-17 uur
Tijdens de Kunstroute 12 – 17 uur

www.kunstencultuuraalsmeer.nl

In Het Oude Raadhuis is de expositie Ode aan Toon de Haas & Adri Markus te zien.

Gezichten van Aalsmeer 2023

Gezichten van Aalsmeer 2023

Doe mee aan het unieke Community Art Project Gezichten van Aalsmeer. Bij de Kunstploeg kun je gelijk aan de slag, met hulp van kunstenaars. Iedereen kan het, dus jij ook!

Lees meer
Haas, Toon de 2023

Haas, Toon de 2023

Toon de Haas liet een immense hoeveelheid schilderijen na. Een groot deel daarvan is te zien in Het Oude Raadhuis in de expositie Ode aan Toon de Haas & Adri Markus.

Lees meer
Markus, Adri 2023

Markus, Adri 2023

Er zijn maar weinig schilderijen van Adri Markus bewaard gebleven. Ze vond ze eigenlijk niet goed genoeg. Met haar boeken en de vele portretten die Toon van haar maakte is ze toch aanwezig.

Lees meer
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Gemeente Aalsmeer
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Jachthaven Otto
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Historische Tuin
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Bakkerij Vooges
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor -Kees Markman Pro Audio
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - Albert Heijn, Praamplein
Kunstroute Aalsmeer - Sponsor - AalsmeerNu - Lab35